Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα από Δευτέρα – Πιθανή εισβολή πολικής αέριας μάζας σε 10 μέρες

 




Αίθριος αναμένεται ο καιρός την Κυριακή σε όλη τη χώρα, ωστόσο, από τη Δευτέρα προβλέπεται νέο κύμα κακοκαιρίας. Σε ορισμένες, μάλιστα, προβλέψεις γίνεται λόγος για σημαντική πτώση της θερμοκρασίας την επόμενη βδομάδα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, τo βαρομετρικό χαμηλό το οποίο από την Κυριακή δημιουργείται στον Κόλπο του Λέοντος θα αρχίσει να επηρεάζει την Ιταλία κυρίως από το απόγευμα, ενώ στην Ελλάδα προβλέπεται μεταβολή του καιρού από τα Δυτικά από το μεσημέρι-απόγευμα της Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για την επερχόμενη κακοκαιρία:


«ΚΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ – ΑΠO ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ “ΕΠΙ ΤΟ …ΕΡΓΟΝ” ☔️
✅To βαρομετρικό χαμηλό το οποίο από αύριο δημιουργείται στον Κόλπο του Λέοντος θα αρχίσει να επηρεάζει την Ιταλία κυρίως από το απόγευμα, ενώ στη χώρα μας προβλέπεται μεταβολή του καιρού από τα Δυτικά από το μεσημέρι-απόγευμα της Δευτέρας .
✅Η Κυριακή πάντως θα κυλήσει με γενικά βελτιωμένο καιρό και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα.

 https://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.