Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Η απορια της ημέρας : Για ποιους ¨¨χτυπάει την κουδουνα ¨¨ ο πρόεδρος

 




 Γράφει ο Παναγιώτης Καριπογλου

Πρόεδρος δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

 

Η τήρηση της νομιμότητας, η ισονομία και αξιοκρατία, καθώς και η καταπολέμηση της διαφθοράς, θα πρέπει να είναι το πρώτιστο μέλημα των νέων δημάρχων.
Γι αυτό εκλέχτηκαν.
Ετσι, οι πιέσεις βουλευτικών γραφείων και τα παρακαλητά δεν πρέπει να τους συγκινούν.
Οι απερχόμενοι όντως προσπάθησαν να βάλουν από το παράθυρο εργαζομένους τους συγγενείς, τους φίλους και τα κομματικα στελέχη.
Ήδη κάποιοι από αυτούς (τους απερχόμενους) ετοιμάζονται να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Οι νέες δημοτικές αρχές δεν έχουν ούτε το ελάχιστο περιθώριο να παρεκκλίνουν από τα νόμιμα.
Και ας γνωρίζουν ότι υπόγειες συναλλαγές δεν θα γίνουν αποδεκτές.
Υπάρχουν και τα παιδιά που έχουν πτυχία και προσόντα, τα παιδιά που δεν ζητούν χάρες, τα παιδιά που δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη.
Γι αυτά τα παιδιά οφειλουμε να δράσουμε και να πολεμήσουμε, όποιον και αν έχουμε απέναντί μας.
 

4 σχόλια:

  1. Δίκαιο έχει ο Αλέκος βόλεψε όλα τα παιδιά της αντιπολίτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες πρόεδρε.Ψηφισαμε τη Βαρβάρα για το ήθος της και για να κάνει τη διαφορά.Τα βουλευτικά γραφεία να σταματήσουν να προωθούν τα δικά τους παιδιά.Ο λαός θα ξεσηκωθεί.Θελουμε διαφάνεια και εντιμότητα.Θελουμε η νέα δήμαρχος να σταθεί στο ύψος της και να μην υποκύψει σε εκβιασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός αν τα παιδιά... περνάνε από το δικό μας το Γραφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός αυτό προτάθηκε μάλλον ο εισηγητής της Δημάρχου, και συνέχεια μιλάει για κάθαρση κτλ. Μάλλον ξεχνάει ότι ο χώρος που πρεσβεύει, είναι αυτός που δημιούργησε τις κλαδικές για να εισέρχονται τα δικά τους παιδιά και να υπάρχει το πελατολόγιο. Αυτό λέγεται Θράσος. Τέτοιοι άνθρωποι από οποιαδήποτε χώρο και να προέρχονται πρέπει να μπαίνουν στο περιθώριο. Κάποια στιγμή πρέπει να πετάξουμε έξω τα κομματοσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.