Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Δυο Σερραιοι στην επιτροπη των αγροτών ,που θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη

 


 

 Την σύνθεση της δεκαπενταμελούς επιτροπής αγροτών που θα μεταβεί στο Μαξίμου την ερχόμενη Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, για συνάντηση με τον πρωθυπουργό αποφάσισε σήμερα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Σίνδο με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τουλάχιστον 50 αγροτικά μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα.

  Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα μέλη της επιτροπής θα είναι έξι από τη Μακεδονία και τον Έβρο, έξι από τη Θεσσαλία, δύο από τη Στερεά Ελλάδα και ένα από την Πελοπόννησο.

 Μεταξύ των 15 θα ειναι και δύο Σερραίοι  .Πρόκειται για τους Διαμαντή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Παναγή, πρόεδρο και γενικό γραμματέα αντίστοιχα του Πανσερραϊκού αγροτικού συλλόγου


1 σχόλιο:

  1. Ο παναγης λέει θα αναπτύξει το θέμα της ενέργειας (αγροτικο ρεύμα) γελάνε και τα τσιμέντα στο Μαξίμου. Βάλανε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Ο άνθρωπος που είναι φωτοβολταϊκακιας θα πάει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των αγροτών η πάλι τα προσωπικά του;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.