Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Παραλαβή για χρήση του έργου Δεξαμενή ύδρευσης Τ.Κ. Λιβαδοχωρίου

 




Έγινε η Διοικητική παραλαβή για χρήση του έργου ¨Δεξαμενή ύδρευσης Τ.Κ. Λιβαδοχωρίου¨, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 παρουσία του Προϊσταμένου της διευθύνουσας υπηρεσίας του Δήμου Ηράκλειας, της επιβλέπουσας του έργου, του αναδόχου και του εκπροσώπου της ΔΕΥΑΗ που θα είναι και ο χρήστης του έργου. Παραβρέθηκε και ο κ. Αναστάσιος Νεολιαντζής, Αντιδήμαρχος για την Δημοτική Ενότητα Στρυμονικού.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 177.299,37€ με Φ.Π.Α. με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Ηράκλειας , ¨Επιχορήγηση των ΟΤΑ για εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ της χώρας για αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη λειψυδρία (ΣΑΕ 055).¨
Το έργο θα καλύψει τις ανάγκες ύδρευσης των οικισμών Λιβαδοχωρίου και Βαρικού του Δήμου Ηράκλειας, με το νέο αντλιοστάσιο ύδρευσης και την νέα διθάλαμη δεξαμενή πόσιμου νερού, συνολικού ωφέλιμου όγκου 260m3, η οποία θα τροφοδοτεί το υπάρχον σύστημα διανομής ύδατος των δύο οικισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.