Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Μετεξεταστέα με το καλημέρα

 


 

Πρώτο και κύριο θέμα της συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου Σερρών. Η συνέχιση λειτουργίας ή μη του ΟΠΑΚΠΑ και της ΚΕΔΗΣ . Μετά από συζητήσεις και αντεγκλήσεις μιας ώρας. Αποφασίστηκε το θέμα να ξανασυζητηθεί την επόμενη εβδομάδα. Όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο οτι η νέα δήμαρχος κ Μητλιάγκα απέφυγε να πάρει θέση επί του θέματος . Αφού επικαλέστηκε ελλειπή ενημέρωση , ζητώντας να κατατεθούν οι εισηγήσεις των ΔΣ των δύο υπό κατάργηση οργανισμων ,και αναλυτικά οικονομικά στοιχεία . Μάλιστα πέταξε το μπαλάκι στην δημοτική αρχή  ενώ ζητώντας από τον δήμαρχο να καταθέσει την δική του πρόταση . Η τοποθέτηση της νέας δημάρχου έριξε νερο στο μύλο όσων υποστηρίζουν οτι  δεν υπάρχει θέση για το θέμα καθώς  υπάρχει διχογνωμία εντός των τειχών της παράταξης .Όμως από μια παράταξη που σε λιγότερο από δύο μήνες θα αναλάβει τις τύχες της πόλης για τα επόμενα πέντε χρόνια. Οι δημότες περιμένουν να ακούσουν θέσεις και προτάσεις ( για αυτο και ψηφίστηκαν ). 

Ελπίζουμε μετά από την 1 Ιανουαρίου 2024 η νέα δήμαρχος να ξεδιπλώσει την δικη της φιλοσοφια για τον τρόπο που θα διοικήσει . Γιατι ο χρόνος των γενικόλογων τοποθετήσεων και των διαπιστώσεων τελειώνει 

4 σχόλια:

  1. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ SERRESBOMB ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΩΡΟΛΟΓΙΕΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΑΣ ...ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΠΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΣΕΡΡΕΣ ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δημότες ΔΕΝ περιμένουν να ακούσουν θέσεις και προτάσεις. Από αυτά χορτάσαμε τα 4 χρόνια με τον Χρυσάφη. Έργα θέλουμε και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. Αυτή η κατασπατάληση των δημόσιων ταμείων να μην συνεχιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά υπάρχει θέση, ακόμη δε διοίκησε και πέσατε να τη φάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε κουκουλοφοροι του Serresbomb, φάγατε τέτοια κατραπακια με την ήττα του δικού σας Χρυσάφη και μυαλό δεν βάλατε. Συνεχίζετε με τοξικοτητα, λάσπη και συκοφαντίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.