Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

ΕΠΣ Σερρών : «Χειρουργείο χωρίς αναισθητικό» από τον διαιτητή

 


 
 
 
 
 
Ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομάδος της Θύελλας Σερρών , για τον αγώνα της ομάδος στα Ποροια με τον τοπικό Διγενη , για το πρωτάθλημα της Α κατηγοριας της ΕΠΣ Σερρών  :
 
Σερραϊκό ποδόσφαιρο «Ώρα Μηδέν»!
 
Χθες διαπράχθηκε το τέλειο έγκλημα με θύμα τη Θύελλα. Ένα διαιτητικό τρίο αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα και αδίκησε κατάφορα την ομάδα μας, καταδικάζοντας την να μην φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης.
 
Ενώ η ομάδα μας κέρδιζε με σκορ 0-2 στο ημίχρονο, έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα, οι επιστήμονες κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι τούμπα!
Απολογισμός: 2 πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ μας δε δόθηκαν, 1 πεντακάθαρο γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον κύριο Βουτσά και 1 ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της αντίπαλης ομάδας δόθηκε έπειτα από προτροπή του βοηθού κυρίου Μπεριντζή. 
Ο ίδιος βοηθός ήταν αυτός που δεν είδε βέβαια το πέναλτι που γίνεται στον παίκτη μας στο 1ο ημίχρονο.
 
Αξίζει να σημειώσουμε δε, πως η διαιτησία του κυρίου Απιδόπουλου ήταν τέτοια που προστάτευε όσο το δυνατόν περισσότερο τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας ώστε να μην αποβληθούν, μιας και κάθε μαρκάρισμα-τάκλιν τους ήταν τουλάχιστον επικίνδυνα, έχοντας ως αποτέλεσμα την αναγκαστική αλλαγή των Αδαμίδη και Γιακουμάκη στο 1ο ημίχρονο.
 
Και οι τρεις κύριοι, Απιδόπουλος, Βουτσάς και Μπερινζτής πρέπει τουλάχιστον να βγουν και να ζητήσουν δημόσια Συγγνώμη για αυτή την άθλια διαιτησία. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ήταν ανθρώπινα λάθη και δεν υπήρχε δόλος στις αποφάσεις τους, αν και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, καθότι δεν ήταν μία, ούτε δύο, αλλά πολλές οι λανθασμένες αποφάσεις τους.
 
Όπως εσείς λοιπόν κύριοι, ζητάτε την παρέμβαση της αστυνομίας για τη σωματική σας ακεραιότητα, μήπως θα έπρεπε και εμείς να ζητήσουμε το ίδιο για αυτήν των παικτών μας, εφόσον δεν τους προστατεύετε εσείς ως θα ‘πρεπε;
 
Δείτε (στα σχόλια) όλες τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρόμαστε στο παρακάτω βίντεο . 
 
Η Διοίκηση της ομάδας μας ήδη έχει κάνει κινήσεις προς την ΕΠΣΣ και τον σύνδεσμο διαιτητών. Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια επειδή η Θύελλα αποτελεί εμπόδιο για κάποιους!
 
Υ.Γ. Μην απορείτε για την αθλητική βία και πέφτετε από τα σύννεφα για τα τελευταία γεγονότα στα γήπεδα των Σερρών.
 
Υ.Γ. 2 Τα πλέι οφ τώρα αρχιζουν!
 
Υ.Γ. 3 Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της Θύελλας που γέμισε τη κερκίδα του γηπέδου. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.