Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Ξεθωριάζει το αφήγημα κ αντιδήμαρχε

 

 

Στο ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ στην εκπομπή της Ελένης Μωραιτη φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος έργων του δήμου Σερρών κ Γάτσιος  . Ο αντιδήμαρχος για μια ακόμη φορά αναφέρθηκε στα έργα που κληρονόμησαν από τους Συμμάχους και για ποια από αυτά κινδυνεύουν να χαθούν οι χρηματοδοτήσεις .Από την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ Γατσιος όσες φορές μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ αυτό ήταν σχεδόν το μοναδικό θέμα που αναφέρθηκε .Και πρέπει να αντιληφθεί οτι άπαντες έχουν εμπεδώσει τις ευθύνες των Συμμάχων.Κάτι που εκφράστηκε στην κάλπη .Και αν είναι νωρίς ο κ Γατσιος να ανακοινώσει το τι  σχεδιάζουν ως δημοτική αρχή υπάρχει και η σιωπή. Δεν βοηθά κανέναν και  πολύ περισσότερο τον ίδιο να δίνει συνεντεύξεις οι οποίες στο μόνο που ειναι χρήσιμες .Είναι να γεμίζουν το χρόνο σε ενημερωτικές εκπομπές

3 σχόλια:

  1. Ας κάνουν κάτι να μη χαθούν... Ο Χρυσαφης είχε πει τίποτα δεν θα χαθεί. Τι ισχύει; όλα στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά κάνει η δημοτική αρχή του Δήμου Σερρών και ενημερώνει τους Σερραίους δημότες για τις εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις που χάθηκαν από τη δημοτική αρχή Χρυσάφη, αλλά και για τις εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις που κινδυνεύουν να χαθούν, λόγω της αδράνειας της δημοτικής αρχής Χρυσάφη. Επίσης η δημοτική αρχή Μητλιαγκα πρέπει να ενημερώσει τους Σερραίους δημότες και για τα φέσια που άφησε ο Χρυσάφης. Είναι υποχρέωση της νέας δημοτικής αρχής να ενημερώσει τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίποτα δεν χάθηκε όλα είναι ένα ψέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.