Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Τεταμένο το κλίμα στη Χαριλάου Τρικούπη παρά την παρέμβαση Παπανδρέου

 




Με χαμόγελο και ικανοποίηση υποδέχθηκαν ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι συνεργάτες του τη χθεσινή παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Η απόφαση του πρώην προέδρου του κόμματος και πρώην πρωθυπουργού να μην σηκώσει «αντάρτικο» για το νομοσχέδιο λιγοστεύει τους «πονοκεφάλους» του Νίκου Ανδρουλάκη ενόψει της ψηφοφορίας.

Ο ίδιος και ο στενός πυρήνας των συνεργατών του θεωρούν ότι η παρέμβαση του ενδεχομένως να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις από τους διαφωνούντες.

Θα συμβεί όμως αυτό ή θα επιμείνουν στη θέση τους οι διαφωνούντες, όπως έκαναν οι 11 βουλευτές στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, απέχοντας από την ψηφοφορία;

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μετρήσει τις αντιδράσεις στην επικείμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κι ανάλογα θα αποφασίσει για το αν θα ζητήσει ή όχι την επιβολή κομματικής γραμμής.

Διότι ο κίνδυνος να ξεσπάσει μεγάλη εσωκομματική κόντρα είναι μεγάλος και ο ίδιος δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται…

Α.Ο.

 https://www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.