Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Αμφιπολης : Εσπερίδα με θέμα την διαχείριση των χειμερινών σιτηρών

 




Ως διοργανωτής της εσπερίδας με θέμα την διαχείριση των χειμερινών σιτηρών το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμφίπολης ευχαριστεί θερμά πρώτα απ'όλα τον Ομότιμο καθηγητή του ΑΠΘ κύριο Ελευθεροχωρινο Ηλία ,τον καθηγητή και διευθυντή της Φυτοπαθολογίας του ΑΠΘ κύριο Καραογλανιδη Γεώργιο, τους χορηγούς, την εταιρεία Bayer Crop Science Hellas και τον πρόεδρο της ΑγροΦυλλίδα Α.Ε. κύριο Γκιργκίρη Στέργιο. Επιπρόσθετα ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κύριο Σπυρόπουλο Παναγιώτη, τον Πρόεδρο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας κύριο Μυστακίδη Ζαφείρη, τον γεωπόνο κύριο Κανακάρη Σπύρο στενό συνεργάτη και εκπρόσωπο του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Χατζηβασιλείου Τάσου, το τηλεοπτικό κανάλι STAR Βορείου Ελλάδος που κάλυψε την εκδήλωση και όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους .
Σας διαβεβαιώσω ότι οι δράσεις για τους αγρότες θα συνεχιστούν με απώτερο σκοπό την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στα θέματα που τους αφορούν.
Δελτιο τύπου
 Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Αμφίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.