Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Σέρρες : ¨¨Αποχωρούν συντεταγμένα ¨¨¨οι αγρότες


 

 

Κάθοδο στην Αθήνα την Τρίτη αποφάσισαν οι αγρότες στη Νίκαια της Λάρισας, στην πολύωρη πανελλαδική σύσκεψη των επιτροπής των μπλόκων.  Κάθοδο στην οποία δεν θα συμμετέχουν οι Σερραιοι αγρότες , όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των Σερραιων αγροτοσυνδικαλιστών , Διαμαντή Διαμαντόπουλου και Γιάννη Παναγη .

Ο κ Διαμαντόπουλος κατηγόρησε τους προερχομένους από το ΚΚΕ αγροτοσυνδικαλιστές οτι προσπαθούν να καπελώσουν τον αγώνα των αγροτών. 

Σήμερα στις 13:00 οι αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο του Στρυμονικου θα αποφασίσουν τι θα πράξουν.Τι θα θα αποφασίσουν το προανήγγειλε ο κ Παναγης που στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων οτι θα συζητήσουν το πως θα αποχωρήσουν συντεταγμένα

1 σχόλιο:

  1. Άσε ρε μεγάλε το ίδιο κάνατε τότε και με ΣΥΡΙΖΑ πήγατε στο υπουργείο και μετά την ουρά κάτω στα σκέλια, αυτοί ήμαστε μην κλαίτε μετά. Όλοι η κοινωνία μαζί σας και τη κάνατε;;; Για πες τη πήραμε γιατί από ότι άκουσα σαν αγρότες ένα τίποτα ,να σας ξανά βγάζουν και να πουλάτε τους αγώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.