Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Ώρα να ασχοληθειτε με τα πραγματικα προβληματα

 



Μεγάλο μέρος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Σερρών αναλώθηκε στο θέμα του γηπέδου , με τον χορό των εκατομμυρίων( που θα απαιτηθεί για την ανακατασκευή του ) καλά να να κρατεί.Δεν ξέρω πόσοι και πόσες εκ των 35 μελών του δημοτικού συμβουλίου πήγαν χθες στο γηπεδο. Οσοι πήγαν καλό θα είναι να μεταφέρουν και στους υπόλοιπους ότι το θέμα του γηπέδου δεν είναι από τα θέματα που απασχολούν την μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών 

2 σχόλια:

  1. Γιατί τόσος θόρυβος γιά μία Π.Α.Ε. εταιρεία? Μία είναι η λύση. Μέ φορτηγά καί μπουλντόζες τού Δήμου γκρέμισμα ισοπέδωση δρόμο και τέλος. Ο χώρος ανήκει σέ ΟΛΟΥΣ τούς Δημότες καί όχι σέ επιχειρηματίες. Νά πάνε αλλού. Καί όσο για Πανσερραϊκό πόσοι καί ποιοί είναι από τίς Σέρρες ή εστω από τό Νομό Σερρών? Τίς πονηριές, τά δήθεν κολπάκια περί τόν αθλητισμό τίς μεταγραφές μέ μπαλαδόρους μαύρους μέ ουγκανέζους αλλού. Τί; άκουσα καλά? μέ είπατε ρατσιστή; Ευχαριστώ πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά όμως βάσανο, άμα παίζει στην Ά ή στο γ τοπικό. Δεν υπάρχουν παιδικές χαρές, τα χωριά χάνονται, η πόλη γίνεται Ισλαμαμπάντ και όλη μέρα ασχολούμαστε με μια ιδιωτική ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.