Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨ Ο εχθρος ¨¨ ........ ειναι ΕΝΤΟΣ σύντροφοι

 


 

 Αρρυθμίες στους ΕΝΤΟΣ , υποβόσκουσα γκρίνια  και ¨΄στοχοποίηση ¨¨ συγκεκριμένων μελών της παράταξης . Ποιος ή ποιοι τα προκαλούν  ???? Ο σμπίρος μου ψιθύρισε οτι  ¨¨η ρίζα του κακου ¨¨ εντοπίζεται εντός της παράταξης των ΕΝΤΟΣ 

 



2 σχόλια:

  1. Φίλοι της παράταξης " ΕΝΤΟΣ" μην τσιμπάτε στα ζιζανια που ρίχνει το serresbomb. Το ανωνυμο serresbomb θα σας πολεμήσει λυσσαλέα σε όλη τη διάρκεια της θητείας σας. Μην ξεχνάτε, οτι διετέλεσε και άτυπο γραφειο τύπου του Χρυσάφη, αλλά εκτός των άλλων είναι και ένα γαλάζιο ανωνυμο site. Δουλέψετε και να είστε πάντα δίπλα στον πολίτη και μην φοβάστε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικό δεν είναι; Δοθηκαν πολλές υποσχέσεις σε λίγους προεκλογικά θαρρείς και μόνο αυτοί έτρεχαν για να βγει ο συνδυασμός και οι υπόλοιποι στην ουσία την πάτησαν επειδή το είδαν πολύ ιδεολογικα. Είναι αναμενόμενο να έχουν παράπονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.