Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οι «αντάρτες» του... γλυκού νερού

 


 

 

  Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 

 Το παραμύθι Λύκος στα πρόβατα..θυμίζουν τα όσα εκτυλίσσονται σε παράταξη της αντιπολίτευσης σε δήμο της Λιμνουπολης.Όπως μου μεταφέρει ο σμπίρος ( που έχει αδυναμία στα παραμύθια ). Κάποιοι εκ των μελών της παράταξης έχουν προαναγγείλει την αποχώρηση τους τουλάχιστον 15 φορές  ,και συνεχίζουν να το ψιθυρίζουν δεξιά και αριστερά. Βέβαια έξω μπορεί να ¨¨κελαηδάν娨  , αλλά όπως ( συνέχισε την αφήγηση  ο σμπίρος )  όταν γίνονται μαζώξεις της παράταξης  ¨¨κοιτάνε το ταβάνι ¨¨ .Αν γίνομαι αντιληπτός .

Πάντως το θέμα θα λήξει ( και εδώ ειναι το ωραίο ). Πριν προλάβουν να αποχωρήσουν ο επικεφαλης θα τους διαγράψει .Οπότε και ¨΄δαρμένοι και ....... 

 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.