Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Εμμανουήλ Παππα : 4+1 ερωτήσεις για τις παιδικες χαρές

 


 

 

 Γράφει ο Σωτήρης Κηπουρος 

Δημοτικός σύμβουλος δήμου Εμμανουηλ Παππα 


Παιδικές χαρές Δήμου Εμμανουήλ Παππά
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή δημιουργεί κωδικό στον προϋπολογισμό με 9.424€ με τίτλο "τακτικός έλεγχος και συντήρηση δέκα παιδικών χαρών Δήμου"
 
▪️Σε ερώτηση μου για το τι αφορά το συγκεκριμένο ποσό, η απάντηση ήταν πως θα γίνει απευθείας ανάθεση για την συντήρηση και την έκδοση πιστοποιητικών καταλληλότητας για 1 χρόνο.
 
Θέτω τις ερωτήσεις δημόσια γιατί ο δήμαρχος αποφεύγει συστηματικά να μου απαντήσει:
 
1) επί 1,5 χρόνο που έδωσαν σε λειτουργία τις παιδικές χαρές ποιος τις συντηρουσε;
 
2) με ένα έργο προϋπολογισμού περ. 350.000€, είναι δυνατόν να μην πήραμε τα απαραίτητα πιστοποιητικά;
 
3) τελικά τα πιστοποιητικά έληξαν όπως ισχυρίζεται ο δήμαρχος ή δεν τα είχαμε ποτέ;
 
4) με τις υπόλοιπες παιδικές χαρές που δεν ήταν στις 10 του έργου, θα τις κλείσουμε αφού δεν έχουμε άδεια ή θα μεριμνησουμε να πάρουμε άδεια και γι'αυτες.
 
5)Στείλαμε πλήρη φάκελο προς αξιολόγηση ή δεν δώσαμε κανένα έγγραφο όπως αναφέρει στην απόφαση της η επιτροπή καταλληλότητας παιδικών χαρών;
 
▪️Η μόνη απάντηση του δημάρχου: 
 
οι υπηρεσιακοι (οι υπάλληλοι της π. νομαρχίας δλδ), της επιτροπής καταλληλοτητας παιδικών χαρών Ν. Σερρών, σκοπίμως αποκρύπτουν στοιχεία!
 
* δυστυχώς για όλους και πρωτίστως για τα παιδιά, το θέμα μόνο γραφειοκρατικό δεν ήταν, πέρασε 1 μήνας και τα λουκέτα μάλλον θα παραμείνουν για πολύ ακόμα
 
Σωτήρης Κηπουρός
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Εμμ. Παππά
"Οι Πολίτες Μπροστά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.