Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Η υπενθύμιση της ημέρας : ¨¨Συγκυβερνήσατε κ δήμαρχε ¨¨

 


 

 

 Εξέπληξε το σκληρό ύφος της ανακοίνωσης του πρώην δημάρχου Σερρών κ Χρυσάφη με αφορμή τα όσα έλαβαν στην συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής .Ο κ Χρυσαφης κάνει λόγο για πράσινους τραμπούκους νέο συμβούλους  και παρεμβάσεις εξωθεσμικών. .

Για να κάνουμε ¨¨τον συνήγορο του διαβόλου ΄¨ να θυμίσουμε στον πρώην δήμαρχο , οτι με αρκετά από τα μέλη της παράταξης της δημοτικής αρχής των ΕΝΤΟΣ στα τέσσερα χρόνια της θητείας του σχεδον ¨¨συγκυβέρνησε ¨¨  .Αφου ειχε την απόλυτη στήριξη τους στην λήψη αποφάσεων

Ο κ Καδης ήταν αντιδήμαρχος για δύο χρόνια

Η κ Παλάζη 3.5 χρόνια ήταν πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ

Η δήμαρχος κ Μητλιαγκα ως μέλος της οικονομικής επιτροπής υπερψήφισε το 99% και κάτι των αποφάσεων . Να υπενθυμίσουμε οτι η οικονομικη επιτροπή ήταν το κυρίαρχο όργανο πάνω και απο το δημοτικό συμβούλιο.

Oi κκ Καρασουλτανη, Δριγκα , Γάτσιος ως μέλη του δημοτικου συμβουλίου και των εποπτευόμενων από τον δήμο φορέων. Στήριξαν δια της ψήφου τους την δημοτική αρχή .

Οποτε λίγο καθυστερημένες οι διαπιστώσεις και οι καταγγελίες


2 σχόλια:

  1. Πολύ σωστό το σχόλιο αυτό. Τελικά ο Χρυσάφης δεν ξέρει ούτε αντιπολίτευση να κάνει. Κατηγορεί την Μητλιαγκα γαι την απευθείας ανάθεση που κάνει για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Κάτι που έκανε κατά κόρον ο Χρυσάφης όταν ήταν Δήμαρχος. Η Μητλιαγκα μάλιστα τις ψήφιζε αυτές τις απευθείας αναθέσεις που έφερνε ο Χρυσάφης. Για ποιο λόγο ο Χρυσάφης κατηγορεί την Μητλιαγκα; Η Μητλιαγκα αποδεικνύεται συνεπής. Ο Χρυσάφης, η, κατηγορεί τον εαυτό του, η, τα έχει χαμένα και δεν ξέρει τι λέει και τι κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ έχω την εντύπωση, ότι ο κ. Χρυσάφης φωτογραφίζει τον κ.Καρίπογλου, ως πράσινο και εξωθεσμικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.