Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨΄Στο ψυγεί﨨 η αντιδήμαρχος ????

 


 

Μετεξεταστέα έμεινε η δημοτική αρχή Σερρών με το καλήμερα . Καθως η διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων ( σε οτι αφορά την διαδικασια ) εστέφθη από πλήρη αποτυχία .Από την παράταξη της δημοτικής αρχής χρεώνουν την αποτυχία στην αρμόδια αντιδήμαρχο πολιτισμου κ Παλαζη. Της οποίας ο παραγκωνισμός ( από  την διοργάνωση εκδηλώσεων στο μέλλον )  όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρος

2 σχόλια:

  1. Εντάξει η συγκεκριμένη κυρία κρίθηκε αναποτελεσματική ακόμη και από τον Χρυσάφη. Στους ΕΝΤΟΣ ήταν απλά το αναγκαίο κακό, της δόθηκε η ευκαιρία, απέτυχε, και τώρα ας κάνει πίσω κι αυτή γιατί τώρα δεν είναι στο μπάχαλο της συμμαχίας. Σιγά σιγά και θα διορθωθούν τα πράγματα, δυστυχώς ο χρυσάφης άφησε καμμένη γη. Όσοι είναι μέσα στο Δήμο καταλαβαίνουν τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.