Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

“Ασημένιος” ο Κ.Γεννίκης στο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

 




Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Κώστας Γεννίκης (ΟΦΚΑ) στην σφαίρα με βολή στα 17,02μ. (μακριά από το ρεκόρ του 8,26μ που είχε πετύχει πριν λίγες ημέρες σε ημερίδα στίβου στην Θεσσαλονίκη). την πρώτη ημέρα του 38ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστόυ στίβου που διεξάγεται στο Κλειστό Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Κώστας Γεννίκης πέτυχε την επίδοση στην 2η προσπάθεια, ενώ στην 3η είχε επίδοση 16,89μ. Οι υπόλοιπες προσπάθειες ήταν άκυρες. Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Οδυσσέας Μουζενίδης (ΑΣ Κένταυρος) με βολή 19,48μ.

Αξιοσημείωτες είναι οι επιδόσεις που πέτυχαν οι υπόλοιποι Σερραίοι αθλητές που αγωνίστηκαν σήμερα.

Ο αδελφός του Πασχάλης Γεννίκης (ΟΦΚΑ Σέρρες) κατέκτησε την 4η θέση στο άλμα εις ύψος με επίδοση 2,05μ (έχει ατομικό ρεκόρ 2,06μ) στην 2η προσπάθεια. Ο αθλητής του Παναγιώτη Γούλα είχε την ίδια επίδοση με τον Μιχάλη Καιπη, που όμως είχε περάσει το 1,99μ με την 1η προσπάθεια, έτσι έχασε την 3η θέση.

Δύο αθλητές του ΓΣ Σέρρες ‘93 συμμετείχαν στο τελικό του άλματος τριπλουν με τον Γιώργο Γρέψιο να καταλαμβάνει την 6η θέση με επίδοση 15,41μ και τον Βασίλη Μαρτινάκη την 8η θέση με 14,95μ (ατομικό ρεκόρ)

6η θέση και για την Ναυσικά Θεοχαρίδου (ΓΣ Σέρρες΄93) στο άλμα τριπλούν με ατομικό ρεκόρ 12,21μ.

Στις ταχύτητες και την κούρσα της μιας ανάσας (60μ) ο Λάμπρος Τοπκάρογλου (ΓΣ Σέρρες΄93) έφτασε στα τελικά όπου 6’’,94 τερμάτισε 10ος στην συνολική κατάταξη (3ος στην 2η σειρα), ενώ ο Αθανάνσιος Μαρτινάκης και Ελένη Βάσου (ΓΣ Σέρρες’93) αποκλείστηκαν από τους τελικούς με την Βάσου να σημειώνει τον καλύτερο φετινό χρόνο 8’’.17

Τέλος ο Κώστας Καραγιαννίδης (ΓΣ Σέρρες’93) στο επίπονο έπταθλο βρίσκεται στην 3η θέση μετά από 4 αγωνίσματα, έχοντας κάνει ατομικά ρεκόρ στα τρία από αυτά!!!

Αναλυτικά οι επιδόσεις των Σερραίων αθλητών και Αθλητριών:

Στίβος Πανελλήνιο 2024 Σερραίοι 2

Αύριο Κυριακή 18-2-2024 αγωνίζονται: ο Κώστας Καραγιαννίδης συνεχίζει στο έπταθλο, Ο Χρήστος Ρούμτσιος και η Μάρθα Νεαμονίτη του ΟΦΚΑ στα 60μ εμπόδια, ο Γιώργος Κατσαρέλης (ΓΣ Σέρρες’93) στο επι κοντώ, η Ελένη Βάσου (ΓΣ Σέρρες’93) στα 200μ., και η Ελισάβετ Αναστασιάδου (ΟΦΚΑ) στο άλμα εις μήκος.

 

 https://www.anexartitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.