Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Παναγιώτης Σπυρόπουλος : Μας περιμένει πολλή δουλειά

 


 

 Στην πενταετία που έρχεται μας περιμένει πολλή δουλειά, ώστε να δούμε την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών στην θέση που της αξίζει. Δήλωσε μεταξυ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος μετά την επίσημη ανακοίνωση , ανανέωσης της θητείας του για τα επόμενα πέντε χρόνια

Η δήλωση του κ Σπυροπουλου

 

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα  για την τιμή και την εμπιστοσύνη. Στην πενταετία που έρχεται μας περιμένει πολλή δουλειά, ώστε να δούμε την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών στην θέση που της αξίζει. Κανείς μας δεν περισσεύει στον αγώνα αυτόν!

2 σχόλια:

  1. παπατζιλικια. μοναδικος εκλεγεις και αναφερεται σε τιμή και εμπιστοσύνη εκ μέρους του Τολη λες και επιλέχθηκε μεταξυ άλλων. ασε το κάρβουνο και κοιτα να φτιάξεις τους δρόμους και κανα έργο εμβληματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την γέφυρα του Στρυμόνα τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.