Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Αντιδήμαρχος στα λόγια για 18 μέρες

 


 

 

 Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 ο νέος δήμαρχος Σιντικης Γιώργος Τάτσιος παραχωρεί συνέντευξη τύπου όπου ανακοινώνει τους νέους αντιδημάρχους. Ανάμεσα τους και ο κ Γιάννης Δήμου που ορίζεται αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων.

Σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024 αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση του δημάρχου με την οποία ορίζονται επισήμως οι αντιδήμαρχοι. Το όνομα του κ Δήμου λείπει και την αντιδημαρχία έχει αναλάβει ο κ Κοκμένογλου Ελευθέριο .Τώρα για ποιους λόγους; ο κ Δήμου μένει εκτός δεν γνωρίζουμε ομως στις πρώτες εννέα μέρες. Είναι το δεύτερο λάθος της δημοτικής αρχής .Θυμίζουμε ειχε προηγηθεί η ακύρωση της απόφασης του δημοτικου συμβουλίου από την Αποκεντρωμένη .Οπότε δέον πριν πράττουν  να μελετούν τα νομοθετικας γραφας .Γιατι θα χρειαστεί να πάρει αποφάσεις και σοβαρα και πολυπλοκα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.