Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : Ταπεινά και σεμνά ξεκίνησε το πογκρόμ διώξεων

 


 

 

  Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 

Στην Μυθική Λιμνουπολη οι εκλογές τελείωσαν, οι νέοι καθίσαν στις καρέκλες και άρχισαν να ασκούν τα καθήκοντα τους. Μονο που εκείνα τα ωραία περί αξιοκρατίας , δικαιοσύνης ίσης αντιμετώπισης όλων , που ακουγόταν προεκλογικά μπήκαν στο ντουλάπι και ξεχάστηκαν .Γιατι με το που ανέλαβαν στο στόχαστρο μπήκαν όλοι ακομη και εκείνοι για τους οποίους  δεν υπήρχε η υποψία ότι ήταν φίλα προσκείμενοι στους προηγούμενους.Οι μετακινήσεις και οι υποβιβασμοί ( σε οτι αφορά τις θέσεις ευθύνης ) δίνουν και παίρνουν.

Αν αληθεύει οτι σε παράπονα που έγιναν σε έναν εκ των ταγών. Η απάντηση του ήταν ¨¨ οτι είτε θέλετε ειτε οχι για τα επόμενα χρόνια στο μαγαζί κάνουμε κουμάντο εμείς ¨¨¨

Δειχνει οτι τα καλύτερα έρχονται

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

5 σχόλια:

  1. "πογκρόμ διώξεων", όπως λέμε η θήρα του κυνηγίου.
    Είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟ=ΠΑΛΙΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΔΙΚΙΕΣ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗΣ ΉΛΠΙΖΕ ΟΤΙ Ο/Η ΝΕΟΣ/Α ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά αλήθεια είναι κι όχι μυθοπλασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι δίκαιο δηλαδή οι ΥΕ να εργάζονται στα γραφεία ενώ έχουν τοποθετηθεί στο πράσινο η στην καθαριότητα ας πούμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μας εξηγήσει κάποιος τι γίνεται και τους δικηγόρους του δήμου; Πολλές αναθέσεις διαβάζουμε. Τόσα πολλά πια τα προβλήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.