Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : 90.000 ευρω το κόστος της αγοράς του αρχείου Τζανακάρη

 


 

Μετά την επαναφορά στην επικαιρότητα του θέματος της αγοράς από τον δήμο Σερρών του αρχείου του Βασίλη Τζανακαρη. Και απαντώντας στις ερωτήσεις αναγνωστών για το πόσο θα κοστίσει στον δήμο. Να σας πούμε οτι προ έτους με απόφαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών εγκρίθηκε η αγορά , ο δήμος προχώρησε στην συγκρότηση επιτροπής ειδικών ( την αμοιβή τους την πλήρωσε ο δήμος ) . Η οποία επιτροπη κοστολόγησε το αρχείο στο ποσό των 90.000 ευρω. Το οποίο αν υπάρξει και καταβολή ΦΠΑ θα ft;asei stiw 110.000 ευρω

3 σχόλια:

  1. Με τα χρήματα των Δημοτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ αν ήμουν Τζανακαρης και γινόταν όλη αυτή η φασαρία για το αρχείο μου που σε τελική ανάλυση μπορεί να έτρεξα αλλά και πολλοί άλλοι πρόσφεραν για να γίνει αυτό θα το έδινα τζάμπα. Τα αρχεία δωρίζονται και δεν πουλιουνται. Δεν θα έμπαινα στην λογική να ξεκινήσει διαδικασία εκτίμησης του αρχείου μου γιατί ο κόπος δεν πουλιέται. Και όλοι θα έλεγαν μπραβο τον κ. Τζανακαρη με Κ κεφαλαίο που το δώρισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.