Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : 1.500.000 ευρω για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Νέου Σουλίου

 




Υπεγράφη στις  23/01/2024 με την Ανάδοχο Εταιρεια, η Σύμβαση του Έργου, «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Ν ΣΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜ. ΠΑΠΠΑ»
Στην αρχή της νέας Δημοτικής περιόδου και στην αυγή της νέας χρονιάς, ένα ακόμη Μεγάλο και Σημαντικό Έργο Υδρευσης Π/Υ Μελέτης Ενός εκατομμυρίου Πεντακοσίων χιλιάδων Ευρώ ( 1.500.000,00€) + το ΦΠΑ, έρχεται να προστεθεί σε σειρά Έργων που εκτελεί η Δημοτική Αρχή και σχετίζονται με την Υγιεινή και Ασφάλεια του Πόσιμου Νερού ανθρώπινης Κατανάλωσης.
Το Φυσικό αντικείμενο του συγκεκριμένου Έργου έχει να κάνει με την ολοκληρωμένη Αντικατάσταση του συνόλου του Δικτύου Ύδρευσης ( Μήκος Αγωγών πολυαιθυλενίου PE 100 διαφόρων διαστάσεων, ονομαστικής αντοχής σε πίεση ( PN) 10 atm, 26 χιλιομέτρων, πλήθος Δικλίδων, Αεροβαλβίδων, καθώς και την εγκατάσταση 14 Πυροσβεστικών κρουνών κλπ εξοπλισμού, στην Κοινότητα Ν Σουλιού.
Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στην δημιουργία Έργων Υποδομής με ένα και μοναδικό Στόχο την βελτίωση της Ποιότητας Ζωής των Συνδημοτών μας.
Δημήτρης Νοτας 
Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.