Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Όταν Πανελλαδικά sites…ενημέρωσης «ανακάλυψαν» την ένσταση για τα … «ροζ»

 





Θέμα σε πανελλαδικά ενημερωτικά sites η ένσταση της «Συμμαχίας Σερραίων» για «ροζ» ψηφοδέλτια (που δεν είναι τόσο … ροζ, αλλά έτσι… «βαφτίστηκαν» από την παράταξη Χρυσάφη που αρέσκεται, καθώς φαίνεται στις… «ροζ» ιστορίες) στον Δήμο Σερρών της παράταξης ΕΝΤΟΣ που με επικεφαλής την Βαρβάρα Μητλιάγκα κέρδισε τις εκλογές με διαφορά 37 ψήφους.

Κοινός παρονομαστής όλων των sites που αναπαράγουν με διαφορετική εισαγωγή την ίδια ιστορία, ότι καταλήγουν …περιέργως στην ΙΔΙΑ (!!!) ακριβώς παράγραφο:

«Η παράταξη του κ. Χρυσάφη ζητά την ακύρωση των χρωματιστών ψηφοδελτίων, υποστηρίζοντας ότι αν κριθεί ότι η διχρωμία των ψηφοδελτίων είναι έγκυρη τότε δημιουργείται συγκεκριμένη νομολογία και πλέον δεν αποκλείεται στις επόμενες εκλογές να έχουμε σε όλη τη χώρα πληθώρα χρωματικά διαφοροποιημένων ψηφοδελτίων, σε διάφορους χρωματισμούς, με αποτέλεσμα την παντελή καταστρατήγηση της μυστικότητας της ψηφοφορίας.»

Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποια από αυτα:

  • iefimerida – Τα ψηφοδέλτια ροζ χρώματος που αναστάτωσαν τις Σέρρες: Το εκλογοδικείο θα κρίνει τη μάχη της δημαρχίας ΕΔΩ
  • CNN Greece – Αναστάτωση στις Σέρρες: Περιμένουν απόφαση του εκλογοδικείου -Τα ροζ ψηφοδέλτια στις αυτοδιοικητικές ΕΔΩ (Σ.Σ. Εδώ η Βαρβάρα Μητλιάγκα, αναφέρεται ως… Παρασκευή!!! Μητλιάγκα, τόση εγκυρότης από ένα… CNN )
  • Άποψη.gr – Το εκλογοδικείο θα κρίνει τη μάχη της δημαρχίας Σερρών, ύστερα από τα… ροζ ψηφοδέλτια ΕΔΩ
  • parapolitika.gr – Ψηφοδέλτια ροζ χρώματος αναστάτωσαν τις Σέρρες: Το εκλογοδικείο θα κρίνει τη μάχη της δημαρχίας ΕΔΩ

Μπορεί η ένσταση να έχει κατατεθεί εδώ και δύο μήνες, (ήταν να εκδικαστεί στις 4/12, αλλά τελικά μετά την αποχή των δικηγόρων ορίστηκε να εκδικαστεί στις 11/1/2024) τα πανελλαδικά sites  «ανακάλυψαν» όλως τυχαίως την ένσταση και την αναπαρήγαγαν, μαζικά, λίγες μόνο ημέρες πριν την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής.

Τόσο οι τίτλοι των άρθρων όσο το περιεχόμενο των κειμένων, και το… «χρώμα» των ψηφοδελτίων προσελκύει τα…κλικ.

Τώρα το αν δημιουργούν ένα …κλίμα που μπορεί να επηρεάσει  την κοινή γνώμη, ή ακόμη περισσότερο το δικαστήριο στην απόφασή του, πλανώνται, πλάνην… οικτρά!

 https://www.anexartitos.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.