Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Siris Basketball Academy : Κυπελλούχοι στο Διεθνές Βαλκανικό Τουρνουά Μπάσκετ

 




Σπουδαίες εμφανίσεις και το απόλυτο των νικών πέτυχαν τα αγωνιστικά τμήματα U13 και U12 του KAO SIRIS 2021 στο υψηλού επιπέδου Διεθνές Βαλκανικό Τουρνουά Μπάσκετ στο οποίο συμμετείχε η μεγαλύτερη Ακαδημία της πόλης μας.

 

Η πολυπληθής αποστολή 60 ατόμων ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, καλεσμένη της Spartak, η οποία τον προηγούμενο Σεπτέμβρη έκανε 10ημερη προετοιμασία στις Σέρρες και στο Basketball Airdome της Siris.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Τουρνουά, το προπονητικό δίδυμο Τότσιου-Παπούδα οδήγησαν την πρώτη ημέρα τα τμήματα 2011 και 2012 σε μεγάλες νίκες μέσα στο εξαιρετικό γήπεδο του St.George International School.
Ειδικότερα, οι 2012 αντιμετώπισαν την πανίσχυρη CSKA, την οποία κατάφεραν να υποτάξουν με 6 πόντους διαφορά και σκορ 42-36. Οι 2011 με τη σειρά τους επικράτησαν πολύ άνετα της οικοδέσποινας SPARTAK με σκορ 39-19.

Την ημέρα των τελικών οι ομάδες μας ζευγάρωσαν τις νίκες τους και πανάξια κατέκτησαν και τα 2 κύπελλα του Τουρνουά! Οι 2012 που αντιμετώπισαν τη Spartak, έφτασαν εύκολα στη νίκη με σκορ 53-24! Οι 2011 αναμετρήθηκαν με τους Riosing Stars, επίλεκτη ομάδα που εκπροσωπεί το διεθνές ιδιωτικό σχολείο St.George. Μετά από πραγματικό ντέρμπυ κατέκτησαν με δραματικό τρόπο τη νίκη και το τρόπαιο, ευστοχώντας σε 3ποντο κατά την τελευταία επίθεση για το τελικό 40-39!

Μεγαλύτερη αξία απο την κατάκτηση των 2 κυπέλλων στο Τουρνουά, είχαν τα συγχαρητήρια που εξέφρασαν όλοι οι αντίπαλοι προπονητές για το μοντέρνο και ομαδικό τρόπο παιχνιδιού της Siris.
Εξαιρετικό ήταν και το κλίμα μεταξύ των γονέων-συνοδών της ομάδας που φρόντισαν να διασκεδάσουν την επιτυχία των παιδιών τους με…επινίκιες πίτσες και μπύρες!

Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε με την αξιοπιστία και την ασφάλεια του ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ  (Τουριστικό ΚΤΕΛ Σερρών), ενώ διέμεινε στο φιλόξενο ξενοδοχείοZOO της Σόφιας. Να σημειωθεί επίσης ότι το κλειστό γυμναστήριο, όπου φιλοξενήθηκε το Τουρνουά ήταν υπερσύγχρονο και άψογο!

Τα κύπελλα αφιερώνονται στους χορηγούς της ομάδας ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΡΡΩΝ,  Γατίδης Fresh και Μαθητικό Σπουδαστήριο Αφροδίτη Μανταλίδου Γεωργίου, που από το ξεκίνημα πίστεψαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τις δράσεις της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.