Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Τελική συνάντηση του Έργου “BIKE CITIES”

 




Ο Δήμος Σερρών, ενεργώντας ως Επικεφαλής Εταίρος του έργου «Δίκτυο Πόλεων για ποδήλατα, ηλεκτρονικά ποδήλατα κ.λπ., με ακρωνύμιο «BIKE CITIES» και κωδικό MIS 5055469, πρόκειται να συμμετάσχει στην Τελική Τεχνική Συνάντηση των εταίρων που θα διοργανωθεί από το Κέντρο Ανάπτυξης και Προώθησης «Promo Idea» στις 05 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:30 (τοπική), στις εγκαταστάσεις του GTC Global, floor 3, local 44, str.”Leninova” 44, στην Strumica με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των συμμετεχόντων εταίρων.

- Διαφήμιση -

Η Τελική Τεχνική Συνάντηση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «BIKE CITIES» και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Interreg IPA CBC «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020».

Το εταιρικό σχήμα αποτελείται από τους κάτωθι φορείς :

  • Δήμος Σερρών
  • Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Α.Ε
  • Δήμος Στρούμιτσας
  • Κέντρο Ανάπτυξης και Προώθησης «Promo Idea»Το έργο «BIKE CITIES» στοχεύει στη δημιουργία μιας κοινής ποδηλατικής τουριστικής ταυτότητας σε έναν νέο πολλά υποσχόμενο τομέα μέσω υποδομών ποδηλασίας, μιας καινοτόμου πλατφόρμας και δραστηριοτήτων δικτύωσης για την ανάπτυξη τουριστικών υπηρεσιών με γνώμονα το ποδήλατο προκειμένου να βελτιωθεί το διασυνοριακό τουριστικό προϊόν και να ενισχυθεί η τουριστική ροή στην περιοχή.
    Κατά τη διάρκεια της Τελικής Τεχνικής Συνάντησης θα συζητηθεί η πρόοδος του έργου, τα επιτευχθέντα αποτελέσματα και εκροές και τα επόμενα βήματα για το κλείσιμο του έργου.

    Τεχνικός Σύμβουλος του έργου : ΕΝΑΤΕΑΜ Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.