Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Νωρις άρχισε ..... ¨¨τις εκπτώσεις ¨¨¨...ο νέος δήμαρχος

 


 

 Το παραμύθι περιμένει. 

Ας κάτσω αναπαυτικά, πράγματα θα ακούσω μαγικά. 

Ας ρίξω και λίγη νεραϊδόσκονη γύρω τριγύρω....

 Του παραμυθιού η γοητεία είναι μία, μόνο μία.  

Νέο αφήγημα του σμπίρου με τα τεκταινόμενα στην Μυθική Λιμνουπολη .Με πληροφόρησε λοιπόν οτι νεοεκλεγείς δήμαρχος που προεκλογικά είπε λόγια μεγάλα και υποσχέθηκε και αξιοκρατία και επιλογή προσώπων με μόνο κριτήριο τις ικανότητες του . Φαίνεται οτι άρχισε νωρίς να βάζει νερό στο κρασί του. Γιατι αν αληθεύουν οι φήμες που κυκλοφορούν στην Λιμνουπολη .Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ στην επιλογή των πρώτων συνεργατών του πήγε περίπατο .Καθως  έγινε στη βάση  της ικανοποίησης ρουσφετιών φίλων , γνωστών ή   συνεργατών από τον επαγγελματική του δράση .

Μάλιστα αυτα επειδη άρχισαν να κυκλοφορούν. Άρχισαν να ¨¨ζώνουν τα φιδια "¨¨ και ανθρώπους που τον στήριξαν προεκλογικά .Γιατι ολο και κάτι περίμεναν και βλέπουν να απομακρύνεται 


Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Το παραμύθι περιμένει. Ας κάτσω αναπαυτικά, πράγματα θα ακούσω μαγικά. Ας ρίξω και λίγη νεραϊδόσκονη γύρω τριγύρω.... Του παραμυθιού η γοητεία είναι μία, μόνο μία.

Read more at: http://taniamanesi-kourou.blogspot.com/2014/08/5.html
Copyright © Tania Manesi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.