Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Καριπογλου : Αλλο πολιτικη ιδεολογια και άλλο ηθικη

 
 
 
 




 
 Με νέα ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου επανερχεται στο θεμα των ροζ ψηφοδελτιων 
Διαβάστε
 
Για να μην υπάρχουν οποιουδήποτε τύπου παρεξηγήσεις, η προηγούμενη ανάρτησή μου σχετικά με τις απόπειρες επηρεασμού των δικαστών που θα κρίνουν τις εκλογικές ενστάσεις των Σερρών, αναφέρονται σε δημοσιεύματα (σε πανελλήνια sites νομικού μάλιστα ενδιαφέροντος) σαν αυτό που παραθέτω, και τα οποία περιγραφουν την ύπαρξη εθνικού κινδύνου (αλήθεια τι μας θυμίζουν οι φράσεις αυτές…) στην περίπτωση που απορριφθεί η ένσταση του απερχόμενου Δημάρχου για τα δήθεν ροζ ψηφοδέλτια.
Στις Σέρρες γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, ξέρουμε που κινείται ο καθένας, το ποιόν και τον χαρακτήρα του.
Τίποτα δεν μένει κρυφό.
Η κριτική μου σαφώς δεν έχει να κάνει με την πολιτική ιδεολογία του καθενός.
Έχει να κάνει με την ηθική του.
Περιμένω λοιπόν την διάψευση των ισχυρισμών αυτών των «κύκλων» περί της ύπαρξης εθνικών κινδύνων στην περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος η κα Μητλιαγκα.
Πραγματικά δεν ξέρω σε ποια άλλη πόλη της Ελλάδας θα μπορούσαν να γίνουν ανεκτοί τέτοιου ειδους ισχυρισμοί και καταστάσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.