Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Να μην ξεχάσατε να παραδώσετε το Διάσημο (γκιορντάνι) Δημάρχου

 


 

 Προσφάτως η  Οικονομική Επιτροπή του Δήμου,  αποφάσισε (κατα πλειοψηφία)  να εγκρίνει την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 7.427,60€ με ΦΠΑ για “Τιμητικές διακρίσεις, αναμνηστικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών” για τη δημιουργία και προμήθεια αναμνηστικών του Δήμου Σερρών.

 Ανάμεσα τους ήταν και η

 Δημιουργία και Προμήθεια του Διάσημου (σερραϊστί …γκιορντάνι!) του Δημάρχου Σερρών μέσα σε πολυτελές βελούδινο κουτί χρώματος βαθύ επιχρυσωμένο και επισμαλτωμένο μετάλλιο που θα περιβάλλεται από πολυτελή ορειχάλκινη επίχρυση αλυσίδα λεπτής διπλής δάφνης.

Το Διάσημο ή το σήμα το φέρει ο Δήμαρχος υποχρεωτικά κατά τις τελετές και τις επίσημες εκδηλώσεις και όπου εκπροσωπεί το Δήμο Σερρών.

Ο εκάστοτε Δήμαρχος παραλαμβάνει από τον απερχόμενο Δήμαρχο Σερρών το Διάσημο του Δημάρχου Σερρών κατά την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του (εξ ου και η… φιλοτεχνημένη φωτογραφία της αρχής).

Οπότε την 27η Δεκεμβρίου που θα ορκιστεί η νέα δήμαρχος αναμένουμε και την σχετική τελετή κατά την οποία ο απερχόμενος δήμαρχος θα της παραδώσει το  Διάσημο (σερραϊστί …γκιορντάνι!) του Δημάρχου

Με πληροφοριες απο https://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.