Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Κοιτα να μαθαίνεις : ΟΙ ΕΝΤΟΣ σήκωσαν ήδη τα μανικια

 




 
ΟΙ ΕΝΤΟΣ αν και αναλαμβάνουν καθήκοντα από την 1/1/2024 έπιασαν ήδη δουλειά .Σύμφωνα με τον  κ Παναγιώτη Κεΐσογλου: Αντιδήμαρχο ( από την αρχή της νέας χρονιάς )  Παιδείας, Αθλητισμού, Καινοτομίας και  Νέας Γενιάς 
 
 
Όποτε μόλις αναλάβουν καθήκοντα περιμένουμε να ακουσουμε τι θα κανουν .Και ειδικά ο αντιδήμαρχος που αναλαμβάνει και την ευθύνη των αθλητικών εγκαταστασεων και των σχολικων κτηριων. Οπου υπάρχουν πολλα ανοιχτα ζητήματα 
Η ανάρτηση του
Όσο κάποιοι κυνηγάνε δράκους και καλικάντζαρους (λόγω ημερών) εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε δίπλα στην κοινωνία και μαζί με την κοινωνία για να διορθώσουμε όλα τα στραβά που παραλαμβάνουμε (και δεν είναι λίγα).
Ας καταλάβουν επιτέλους οι παραγωγοί της κωμωδίας «ροζ σύννεφο» πως η ελληνική δικαιοσύνη δεν χειραγωγείται και ο σερραϊκός λαός δεν τρώει "σανό". Τα υπόλοιπα εν καιρώ.
Υ.Γ. Ακόμα και το photoshop πρόχειρο και ερασιτεχνικό το κάνατε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.