Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Οι Καλικάντζαροι και οι συνωμοσιολόγοι της ‘’ροζ Λουλουδούπολης ‘’.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 Γράφει ο Νίκος Κουφοτόλης 


Η πολιτική ηθική επιβάλλει ελάχιστους κώδικες τιμής.
 
Ορισμένοι ‘’απερχόμενοι ‘’ μέσα στην απόγνωσή τους, καθημερινά βυθίζονται στον παραλογισμό. Δεν τους απασχολεί αν διαλύσουν κάθε έννοια κοινής λογικής. Τους αρκεί συνειδητά να δημιουργούν εντυπώσεις. 
 
Να παραπλανούν, να κατασκευάζουν και να διαδίδουν ψεύδη και υποψίες. Να κερδίσουν λίγο χρόνο.
 
Δυστυχώς για αυτούς στο όνομα της ματαιοδοξίας τους, στην προσπάθεια τους να σπείρουν δυσπιστία, να αποσταθεροποιήσουν, να λοιδορήσουν αντιπάλους, ακολουθούν ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. 
 
Αδικώντας πρώτα από όλους τους εαυτούς τους, χάνοντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας που θα έπρεπε να διατηρήσουν για τη επόμενη μέρα της παρουσίας τους στα κοινωνικά δρόμενα.
 
Η αγωνία για το μέλλον, η πολιτική μοναξιά και η απόγνωση, τους οδηγούν για μια ακόμη φορά σε τραγικά λάθη και σε ένα πολιτικό κατήφορο που δεν έχει τέλος, επιβεβαιώνοντας καθημερινά το λίγο που συνοδεύει ορισμένους.
 
Ως κοινωνία είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να λάβουμε το μήνυμα των πρόσφατων εκλογών. Των πολιτών που ψήφισαν, αλλά και όσων προτίμησαν να μην έλθουν στην κάλπη εκφράζοντας τη δυσαρέσκειας τους.
Το μήνυμα για όσους αγαπούν τον τόπο είναι ξεκάθαρο. 
 
Ξεχάστε τους και προχωρήστε υπηρετώντας τους νόμους και την κοινωνία. Αυτούς και μόνο αυτούς.
 
Η ίδια η πραγματικότητα καταστρέφει το ‘’ροζ όνειρό ‘’ τους.
Μπορεί να την αγνοούν, αλλά δεν μπορούν να αγνοούν τις συνέπειες και είναι αυτές που θα έρθουν να τους συναντήσουν.
 
Και στο πνεύμα της εποχής.
 
Όλοι έχουμε ακούσει για τους καλικαντζάρους των Χριστουγέννων. Συμβολίζουν το σκοτάδι και ζουν όλο το χρόνο στα έγκατα της γης. Έρχονται παραμονή Χριστουγέννων και φεύγουν τα Θεοφάνια.
Επιστρέφουν στα λαγούμια τους. Αυτή τη φορά θα τους συνοδεύουν και οι συνωμοσιολόγοι της ‘’ροζ Λουλουδούπολης ‘’.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.