Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Σέρρες : Με μεγάλη επιτυχια η 2η συνάντηση γνωριμίας σερραϊκών επιχειρήσεων με εκπροσώπους μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων

 


 

 

Με προϊόντα από το Νομό Σερρών, βουβαλίσια, γαλακτοκομικά, κρασιά, ούζο και τσίπουρο, ακανέδες κ.α. θα εφοδιαστούν μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, εκπρόσωποι των οποίων βρέθηκαν την Κυριακή στις Σέρρες και είχαν επαφές με τοπικές επιχειρήσεις μετά από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Σερρών.

Στη δεύτερη συνάντηση γνωριμίας σερραϊκών επιχειρήσεων με εκπροσώπους μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων από όλη τη χώρα, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σερρών έχοντας τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, συμμετείχαν περισσότερες από 40 επιχειρήσεις οι οποίες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκπροσώπους από δεκάδες ξενοδοχεία, να τους ενημερώσουν για τα προϊόντα τους και να «χτίσουν» βάσεις συνεργασίας.

 

Η υψηλή ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία των σερραϊκών προϊόντων κέρδισαν για ακόμη μια χρονιά τις εντυπώσεις με τα στελέχη των ξενοδοχείων να τονίζουν πως πολλά από τα προϊόντα που είδαν θα μπορούσαν να εισαχθούν στα ξενοδοχεία τους.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και τόνισε πως το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να επενδύει σε δράσεις εξωστρέφειας και ενίσχυσης των επιχειρήσεων του Νομού.

 

https://www.ertnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.