Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δ.Σ για τον ισολογισμό του 2022

 





Αναβάλλεται η διεξαγωγή της προγραμματισθείσας 41ης ειδικής δια ζώσης συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου Σερρών που είχε ορισθεί την Πέμπτη 14-12-2023, στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου με θέμα «Προέλεγχος ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης, έτους 2022».

Ως ατια της αναβολης  αναφέρεται οτι με το υπ αρ. πρωτ 42280/11-12-2023 έγγραφο της εταιρείας «KSI Greece Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία Ορκωτοί Λογιστές», σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανωτέρας βίας και συγκεκριμένα λόγω έλλειψης σημαντικών επιστολών, που αναμένει να λάβει η ως άνω αναφερόμενη εταιρεία, ο έλεγχος των οικονομικών καταστάσεων βρίσκεται υπό εξέλιξη και δεν είναι εφικτό να παραδοθεί η τελική έκθεση ελέγχου ώστε να παρευρεθούν οι οριζόμενοι από την εταιρεία Ορκωτοί Λογιστές στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.