Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

SERRESBOMB : Νωρις αρχίσατε ¨¨τις πολιτικες εκπτώσεις ¨¨ και τα ¨¨ρουσφέτια ¨¨ κ δήμαρχε

 


 

Η είδηση από την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών δεν είναι η απόφαση για το κλείσιμο της ΚΕΔΗΣ και την διατήρηση του ΟΠΑΚΠΑ .Αλλά η στάση που τήρησε η νέα δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιάγκα στο θέμα της ονοματοδοσιας του γηπέδου . Η δημοτική αρχή δια στόματος του προέδρου του ΔΣ κ Κατιρτζογλου δέχθηκε οτι  κακώς συζητείται το θέμα. Είχε προηγηθεί και η αρθρογραφία του κ Κουφοτολη  . Και ο δήμαρχος κ Χρυσάφης ¨¨πέταξε το μπαλάκι ¨¨ στην κ Μητλιάγκα λέγοντας οτι από την δική της απόφαση θα εξαρτιόταν αν  το θέμα θα αποσυρόταν και θα ερχόταν  προς συζήτηση το 2024. Η νεα δήμαρχος αν και νομικός στο επάγγελμα δέχθηκε όχι απλά να συζητηθεί το θέμα αλλά υπερψήφισε και την πρόταση γιατι απλά .Ήταν αίτημα - απαίτηση της κ Ιλανίδου που ήθελε η συγκεκριμένη απόφαση να ληφθεί και με την δική της ψήφο . 

Όταν λοιπόν πριν ακομη αναλάβει καθήκοντα η κ Μητλιάγκα εν γνώσει της ψηφίζει μια απόφαση που γνωρίζει οτι δεν ειναι σύννομη με την κείμενη νομοθεσία. Ελπίζοντας οτι ουδείς θα προσφύγει στην αποκεντρωμένη ώστε να ακυρωθεί η απόφαση .Δεν δίνει θετικα δείγματα γραφης.

ΥΓ : Θα προσπεράσουμε οτι στο προεκλογικό της πρόγραμμα υποσχέθηκε να γκρεμίσει το γήπεδο .

3 σχόλια:

  1. Βρε γελοία υποκείμενα θα δημοσιεύσετε κανένα σχόλιο η μόνο η μητλιαγκα σας φταίει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ

      Διαγραφή
  2. Δεν το είδατε το δημοτικό συμβούλιο. Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Η Μητλιάγκα ζήτησε ν’ αποσυρθεί, και όντως αποσύρθηκε για τα δυό από τα τρία. Τελευταία στιγμή ο Πρόεδρος είπε να περάσουν του γηπέδου μετά την παρέμβαση του Συλλόγου και της Ιλανίδου. Και δεν έφερε αντίρρηση κανένας. Προφανώς και η ευθύνη είναι του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, και όχι της Μητλιάγκα. Αλλά πού να καταλάβετε εσείς….Σας φτάνει να την κατηγορήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.