Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

ΚΕΔΗΣ :Κάποιος να τους εξηγήσει τι σημαίνει προγραμματισμός

 


 

Πριν από 10 μέρες η πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Παλάζη κατα την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικου συμβούλιο .Ζήτησε να ενημερωθεί από τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ τον προγραμματισμό για την φετινή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ . Ο κ Ταιρης έκανε γνωστο μιλώντας και στον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ .Οτι όλα βαίνουν βάση του προγραμματισμού που υπάρχει και η ΠΟΛΙΤΕΙΑ των ΕΥΧΩΝ θα ξεκινήσει στις  04/12/2023 και θα ολοκληρωθεί 10/01/2024 .

Είναι τόσο καλά οργανωμένοι εκει στην ΚΕΔΗΣ  που η Έγκριση μελέτης, και  ο καθορισμός των όρων διακήρυξης του διαγωνισμού για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων έγινε στις 31/10 μόλις 40 μέρες πριν ξεκινήσει η εκδήλωση .Μέχρι σήμερα 16/11 20 μέρες πριν την έναρξη δεν υπάρχει ο ανάδοχος της διοργάνωσης.Να  τολμήσουμε να ρωτήσουμε αν υπάρχει προγραμματισμός εκδηλώσεων κ.λ.π ????

Όλα αυτά σαν σκέψη ακούγοντας τον εκπρόσωπο τύπου του δήμου Τρικαλων .Που φιλοξενήθηκε στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ και μίλησε για   τον Μυλο των Ξωτικων . Ο οποίος έκανε γνωστο οτι ο όλος σχεδιασμός για την φετινή εκδήλωση είχε ολοκληρωθεί από τον Αύγουστο . Και από τοτε μέχρι σήμερα η δουλειά ήταν στο πως θα οργανωθεί όσο καλύτερα γίνεται η φετινή εκδήλωση .Περιττό να πούμε οτι στα Τρίκαλα είναι έτοιμοι μέχρι και την παραμικρη λεπτομέρεια

Προγραμματισμό έκανε και η ΚΕΔΗΣ ,προγραμματισμό έκαναν και οι Τρικαλινοι . Διαλέγετε και παίρνετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.