Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Έχετε γράμμα κ Κουφοτόλη

 


 

Πριν από την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών. Με άρθρο του ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της κ Μητλιάγκα κ Νίκος Κουφοτόλης .Είχε σπεύσει να προειδοποιήσει την δημοτική αρχή οτι το ΘΕΜΑ 2ο: Προτάσεις ονοματοδοσίας πάρκων.Δεν μπορούσε να συζητηθεί γιατι απαγορεύεται από την νομοθεσία που διέπει την τοπική αυτοδιοίκηση 

Τελικά το δημοτικό συμβούλιο  .Αν και παραδέχθηκαν άπαντες  οτι η λήψη της απόφασης είναι παράνομη πήρε ομόφωνα απόφαση να δοθεί το όνομα του Εμμανουήλ Παππα στο δημοτικό γήπεδο Σερρών . 

Μεταξύ όσων ¨¨παρανόμησαν ¨¨ είναι και η επικεφαλης της παράταξης ΕΝΤΟΣ κ Μητλιάγκα και συναδέλφου του ( από 1/1/2024 ) δημοτικοί σύμβουλοι .

Θα στηλιτεύσει την απόφαση ο κ Κουφοτολης .Οπως έκανε όλα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια κάθε φορά που η δημοτική αρχή παρέκκλινε της νομιμότητας ??

Η θα σιωπήσει αρχίζοντας τις εκπτώσεις μιας και τώρα άρχισαν να παρεκκλίνουν η δήμαρχος  και μέλη της παράταξης του ???

2 σχόλια:

  1. θα εχουμε πολλη πλακα με αυτον τον ξερολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο αγνόησε τους και μην τσιμπάς. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να χωνεψουν με τίποτα την ήττα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.