Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : ΄΄Συνελήφθη αδιάβαστος ¨¨ ο πρώην νομάρχης

 


 

 

 Οι ονοματοδοσιες πάρκων γηπέδων και λοιπων κοινόχρηστων χώρων είχαν την τιμητική τους στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου .Στο πνεύμα της συζήτησης και ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης κ Φωτιάδης. Ο οποίος έσπευσε να κατηγορήσει  την δημοτική αρχή γιατι δεν ικανοποιήσε το αίτημα του να χαρακτηριστει  κάποιο πάρκο  , ως πάρκο Ποντιακού Ελληνισμού .Αφοπλιστική η απάντηση του προέδρου του δημοτικου συμβουλίου κ Κατιρτζόγλου ο οποίος θύμισε στον κ Φωτιάδη οτι το δημοτικό συμβούλιο έχει ικανοποιήσει το αίτημα του και  ο χώρος βρίσκεται στο κεντρικό πάρκο της πόλης  . Μάλιστα τα όσα είπε ο πρόεδρος επιβεβαίωσε και η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Φωτιάδη  κ Ιλανιδου . Βέβαια ο κ Φωτιάδης απάντησε με ¨¨ντρίπλα ¨¨. Αφου επιτέθηκε εκ νέου στην δημοτική αρχή κατηγορώντας την οτι δεν φρόντισε να κατασκευάσει και μνημείο Ποντιακού Ελληνισμού .

Πάντως κ νομαρχα ¨¨ πιαστήκατε αδιάβαστος ¨¨ 

1 σχόλιο:

  1. Άσε μας ρε Φωτιάδη, 4 χρόνια για αυτό βγήκες να μιλήσεις, μούσκεμα τα κάνατε συνέταιροι και συνυπεύθυνοι...άντε τώρα στο κτήριο της ΤΕΔΚ φρόντισε ο Χρυσάφης να κάνει και ΚΑΠΗ Δημάρχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.