Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Επιτρεπεται ή απαγορευεται ???

 


 

Συνεδριάζει την Τρίτη 14 Νοεμβρίου το δημοτικό συμβούλιο Σερρών .Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης  είναι και << οι Προτάσεις ονοματοδοσίας πάρκων>>.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος κ Νικος Κουφοτόλης. Θέτει το ερώτημα αν μπορει το δημοτικό συμβούλιο να λάβει αυτη την απόφαση

Διαβάστε τι έγραψε ο κ Κουφοτόλης 

Σύμφωνα με τα ισχύοντα,
Α. Απαγόρευση λήψης αποφάσεων Δ.Σ.
Ένα (1) μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης, καθώς και για θέματα που αφορούν στην υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων (άρθρο 65 παρ.5 του Ν.3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από την παρ 2 του άρθρου 1 του ν. 4257/2014)
.............................................................................................
Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.30, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 2ο: Προτάσεις ονοματοδοσίας πάρκων.
Εισηγητής: Ο Δήμαρχος κ. Χρυσάφης Αλ.
Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει και αντίλογος από τη Δημοτική Αρχή... μιας και είναι πιθανόν να υπάρχουν άλλες ερμηνευτικές εγκύκλιοι ...
Σε αναμονή λοιπόν....

2 σχόλια:

  1. Ο κος ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ τι αποφαινεται? Θα προστεθει και η συνεδριαση αυτη στα Βατερλω που προηλθαν απο την αγνοια του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τόσοι δικηγόροι, και άλλοι τόσοι χαραμοφάηδες, πάλι ρεζίλι θα γίνουν. Νομίζω ότι πετάν χαρταετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.