Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Η Ομερτά των ελληνικών ΜΜΕ για τα Cyprus Confidential

 



Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η Ομερτά στα ελληνικά ΜΜΕ για τα περίφημα Cyprus Confidential, τα αρχεία δηλαδή που διέρρευσαν από κυπριακές τράπεζες και αποδεικνύουν ότι για πολλά χρόνια η Κύπρος ήταν το μεγάλο «πλυντήριο» για Ρώσους - και όχι μόνο – ολιγάρχες. Τα κορυφαία Μέσα του πλανήτη ασχολούνται, εδώ επικρατεί «νέκρα του τάφου σιωπή».

Ποιος ο λόγος για το «σιωπητήριο»; Η λύση του γρίφου δεν είναι απλή.

ΟΚ, εμπλέκεται ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αρκεί όμως η εμπλοκή Αναστασιάδη για να το ερμηνεύσει; Πάντως, άνθρωπος κοντά στην... Ιερουσαλήμ του Μαξίμου επιμένει ότι αρκεί. Και υποστηρίζει ότι οι οικογενειακές και φιλικές σχέσεις «Αναστασιάδηδων» και «Μητσοτάκηδων» είναι πολύ στενές. Υπενθυμίζουν επίσης τις πολύ στενές και ιστορικές σχέσεις του «Επίτιμου» με το «Γραφείο Δημητριάδη» στην Κύπρο από τη σκοτεινή εποχή Μιλόσεβιτς. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες της Κύπρου και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχει καμία σχέση με τον «αυτοεξόριστο» Γρηγόρη.

Είναι όλα αυτά μια εξήγηση για την Ομερτά των ελληνικών ΜΜΕ;

Ίσως… 

 https://www.ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.