Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Αφού ¨¨λύθηκαν ¨¨ όλα τα προβλήματα του γηπέδου , είπαν να του δώσουν και όνομα

 

 

 

 

 

 

Κλειστές μέχρι νεωτέρας παραμένουν οι δύο κερκίδες του γηπέδου του     Πανσερραικου .Με τον χρόνο να πιέζει ( στις 26/11 το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ) αν θα προλάβουν να αφαιρέσουν το σκέπαστρο από την κερκίδα των επισήμων . Και αν αυτή κριθεί κατάλληλη για να ανοίξει για τους φιλάθλους .Η κερκίδα από την πλευρα του σχολείου δύσκολα θα ξανανοίξει για φέτος .Ομως χθες στο δημοτικό συμβούλιο με αυτο που ασχολήθηκαν ήταν να δώσουν όνομα στο γήπεδο 

Ομόφωνα λοιπόν το δημοτικό συμβούλιο Σερρών αποφάσισε να ονομάσει το δημοτικό γήπεδο. Σε  Δημοτικό γήπεδο «Εμμανουήλ Παπά» . 

 

2 σχόλια:

  1. Το μόνο όνομα που έπρεπε να δοθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών έπρεπε να ήταν ενός ανθρώπου που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και ποδοσφαιρικά καταξίωσε τον Πανσερραϊκό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Και αυτό είναι το όνομα του "ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗ".
    Τα υπόλοιπα είναι κακή εκτίμηση των γεγονότων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γελειότητα σε όλο της το μεγαλείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.