Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Βισαλτίας : Η επόμενη μέρα στην παράταξη Μασλαρινου

 


 

 Ορατότης μηδέν για την επόμενη μέρα στην παράταξη του δημάρχου Βισαλτίας Θανάση Μασλαρινου . Η ήττα φέρνει γκρίνια και η βαριά ήττα ακόμη μεγαλύτερη γκρίνια. Η παράταξη έχει μεν μεγαλύτερο αριθμό συμβούλων ( από 7 , 9 ) λόγω της αλλαγής του εκλογικού νόμου .Αλλά 3 από τους 7 που είχαν εκλεγεί το 2019 δεν κατάφεραν να κερδίσουν την επανεκλογή τους . Υπάρχει στάση αναμονής για το τι αποφασίσει ο κ Μασλαρινος αν θα παραμείνει στην αντιπολίτευση για να ξαναδιεκδικήσει το 2028 την ρεβάνς ή έχει κλείσει τον κύκλο του στην Βισαλτίας .Όμως όπως μου ψιθυριζει ο σμπίρος ανεξάρτητα της απόφασης του κ Μασλαρινου ο κύβος ερρίφθη και πλέον οι περισσότεροι εντός της παράταξης του στα σχέδια τους για τις επόμενες εκλογές δεν συμπεριλαμβάνουν την περίπτωση να πολιτευθουν υπό την ηγεσία του κ Μασλαρινου.

Αν μάλιστα ισχύουν οι φήμες οτι  ο κ Μασλαρινος αναζητά μέσω της γαλάζιας πολυκατοικίας θέση στην κρατική μηχανή .Ειναι θέμα χρόνου να τεθει και θέμα ηγεσιας

1 σχόλιο:

  1. Κανένας δεν χάνεται στη γαλάζια πολυκατοικία. Ελεος ο κάθε αποτυχημένος προσλαμβάνεται. Αξιοκρατία μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.