Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Γινεται της ερημοδικιας ¨¨¨

 


 

 Με πληροφορεί ο σμπίρος οτι σε οργανισμό του ευρύτερου δημοσίου τομέα τους τελευταίους μήνες το καράβι πάει μόνο του .Καθώς ουδείς έκ των πολιτικών προϊσταμένων ασχολείται με την λειτουργία του. Χαρακτηριστικό του οτι έχουν κατεβάσει ρολά .Είναι οτι ο οργανισμός απουσίασε από μια σειρά δικαστηρίων που είχε. Αποτέλεσμα δια της ερημοδικίας οι αντίδικοι του να δικαιωθούν . Και το επόμενο χρονικό διάστημα θα κληθεί να πληρώσει ¨¨τα σπασμένα ¨¨. Άγνοια , αδιαφορία ή ¨¨βόλεμα ¨¨ και ικανοποίηση ... ρουσφετιών  δια της αποχής ????

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

1 σχόλιο:

  1. Όταν δεν λέτε τα πράγματα με το όνομα τους και μπαίνει ο αναγνώστης στον κόπο να το διαβάσει και μετα να ψάχνεται για το τι θέλει να πει ο ποιητής, είναι εκνευριστικό.
    Γράψτε από επάνω, ότι είναι παραμύθι ή γρίφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.