Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Ο δήμαρχος...... ¨¨πήρε τον πόντο ¨¨

 




 

 

Σε δυο  συνεδριάσεις το δημοτικό συμβούλιο Σερρών ασχολήθηκε με το θέμα της συνέχισης ( ή μη ) λειτουργίας της ΚΕΔΗΣ και του ΟΠΑΚΠΑ . Την συζήτηση μονοπώλησαν ο απερχόμενος δήμαρχος κ Χρυσάφης και η νέα δήμαρχος κ Μητλιάγκα. Από την πρώτη συνεδρίαση ο δήμαρχος ξεκαθάρισε οτι θα υιοθετήσει την πρόταση της κ Μητλιάγκα.Αφού αυτή θα κληθεί από 1/1/2024 να υλοποιήσει την οποία απόφαση θα ελάμβανε το σώμα .Καλώντας την να καταθέσει την πρόταση της .Η κ Μητλιάγκα στην πρώτη συζήτηση απέφυγε να τοποθετηθεί ( επικαλούμενη ελλειπή στοιχεία ) .Η συζήτηση αναβλήθηκε και πραγματοποιήθηκε χθες. Ο δήμαρχος επαναλαμβάνοντας την πρόταση του προς την κ Μητλιάγκα . Κατέθεσε την πρόταση της δημοτικής αρχής να παραμείνουν σε λειτουργία και τα δύο νομικά πρόσωπα .Η κ Μητλιάγκα με μια γενικόλογη τοποθέτηση , χωρίς να επικαλεστεί κανένα οικονομικοτεχνικο στοιχείο πρότεινε την κατάργηση της ΚΕΔΗΣ και την λειτουργία του ΟΠΑΚΠΑ , θέση που υιοθέτησε η δημοτική αρχή ( αν και ειχε άλλη πρόταση ) και την υπερψήφισε .

Τώρα γιατι η κ Μητλιάγκα δεν φρόντισε πριν την συνεδρίαση να κάνει γνωστή την θέση της στον δήμαρχο. Ώστε αυτή να είναι και η πρόταση της δημοτικής αρχής .Είναι ένα ερώτημα.

Πάντως  ¨¨ο πόντος πάει στον δήμαρχο ¨¨ .Που με τον χειρισμό του θέματος ¨¨έδειξε ¨¨ οτι η νέα δήμαρχος δεν είναι έτοιμη ακόμη για να κυβερνήσει

3 σχόλια:

  1. Κούνια που σας κούναγε. Μια χαρά έτοιμη είναι. Σας αρέσει δε σας αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς οι Σερραίοι έχουν άλλη άποψη από την δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και με τον πόντο, που πήρε, ψήλωσε μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.