Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα

 


 

 

Δύο συνεδριάσεις που δημοτικου συμβουλίου Σερρών έλαβαν χώρα μετά το πέρας των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου .Και στις δυο ο δήμαρχος Σερρών κ Χρυσάφης εξαπέλυσε επίθεση στην αντίπαλο του και νικήτρια των εκλογών κ Μητλιάγκα. Την οποια κατηγόρησε οτι δεν έχει θέσεις και προτάσεις για κανέναν από τα θέματα που απασχολούν τον δήμο ( γήπεδο , κολυμβητήριο κ.λ.π ) .Μάλιστα ο κ Χρυσάφης τόνισε επανειλημμένως οτι η κ Μητλιάγκα και προεκλογικά ¨¨κρύφτηκε ¨¨ αποφεύγοντας να τοποθετηθεί για τα ¨΄ακανθώδη ¨¨ζητήματα .

Αυτό μάλλον ως αυτοκριτική του δημάρχου θα το εκλάβουμε. Αφού αν καταλαβαίνουμε καλά αν ο χρόνος γύριζε πίσω. Η προεκλογική του τακτική θα είχε χαραχθεί διαφορετικά .

Βέβαια ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και ( δυστυχώς για τους Συμμάχους ) οτι έγραψε δεν ξεγράφει

4 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω γιατί η νέα Δήμαρχος θα έπρεπε προεκλογικά να τοποθετηθεί για θέματα που ο Χρυσαφης κάθε μέρα τα έκανε χειρότερα.(για τα γελοία σποτακια αναφέρομαι και όχι μόνο).Η νέα Δήμαρχος απέδειξε πως ξέρει από πολιτική για αυτό και θα πετύχει.Αντε γεια (ουστ) ανίκανε επικινδυνε άχρηστε και αλαζόνα Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάει ο Χρυσάφης για έλλειψη θέσεων από την πλευρά της Μητλιαγκα;
    Ποιος αυτός, που δεν απαντούσε σε ερωτήσεις που εθεταν οι σύμβουλοι της αντιπολιτευσης στο δημοτικό συμβούλιο. ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδέλφια του Serresbomb.
    Έχετε μεγάλη ευθύνη και εσείς για την ήττα του Χρυσάφη, διότι ο Χρυσάφης το έπαιζε αφ υψηλού απέναντι στους αντιπάλους του και εσείς είχατε αναλάβει να κάνετε όλη την βρώμικη δουλειά, ασκώντας μπουλινγκ στους αντιπάλους του συνεργάτη σας Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρυσαφης ειχε τοποθετηθει για τα θεματα του δημου πριν αναλαβει ; Για οσα ελαχιστα τοποθετηθηκε, τηρησε τις δεσμευσεις του ; Ο σερραικος λαος δεν ειδε την δηθεν μη τοποθετηση Μητλιαγκα ; Γιατι διαλεξε την "ατοποθετητη" και οχι εκεινον ως τοποθετημενο ; Ειναι καλοι οι εκλογεις οταν μας εκλεγουν (2019) και ανοητοι ή πλανημενοι οταν μας απορριπτουν ; και δεν τους εταξε και τιποτα ( για φαντασου !).... Θα ελεγα στους συμμαχους να ηρεμησουν, γιατι το κανουν να βρομιζει πιο πολυ. Το βραδυ των εκλογων μιλουσε για νικη, εστω και με μια ψηφο. Προχθες για ισοπαλια. Περιμενω αυριο να πεις και οτι κερδισες. Θεος φυλαξοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.