Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Το χάσατε το κολυμβητήριο πατριώτες ????

 


 

Θα αναλάβει κανείς εκ της Δημοτικής αρχής του Αλέξανδρου Χρυσάφη την ευθύνη για τα χαμένα 6.000.000€ που τα διαχειρίστηκαν εξ ολοκλήρου ;;;;

Όπως μαθαίνουμε εκ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υπάρχει αίτημα απένταξης του έργου, λόγω υπέρβασης των χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης.

Για την Ιστορία:

Το έργο που ξεκίνησε το 2002, ήταν ημιτελές (μόνο μπετά) από το 2008, χρηματοδοτήθηκε με 5.000.000€ από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον Απρίλιο του 2019 για να ολοκληρωθεί. Τον Σεπτέμβριο του 2019 ανέλαβε η Δημοτική Αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη. Ο υπουργός υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής ενίσχυσε το έργο με άλλο 1.000.000€ για την επικαιροποίηση της Βιοκλιματικής μελέτης που είχε εκπονηθεί το 2002.

Εκ τότε δεν έχει ολοκληρωθεί ουτε καν η μελέτη (ήταν να παραδοθεί τον Μάιο του 2023, και η παράταση που δόθηκε λόγω μη πληρωμής του αναδόχου, λήγει αυτή την εβδομάδα), όμως η ΓΓΑ δεν περιμένει και ήδη κίνησε την διαδικασία απένταξης του έργου.

Είναι το μεγαλύτερο ποσό που χάνεται στην Ιστορία του Δήμου Σερρών!!!

Ακολουθεί, οσονούπω η απένταξη και απώλεια άλλων 2.000.000€ του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης του υπάρχοντος κολυμβητηρίου, το οποίο επίσης εκκρεμεί η υλοποίηση από τον Ιούνιο του 2019!!!

Με δεδομένα τα υπάρχοντα προβλήματα του κολυμβητηρίου… Ουσιαστικά το μέλλον των αθλημάτων του υγρού στίβου ενταφιάζονται από τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής

Αναμένουμε …

 

https://www.anexartitos.gr/

 

1 σχόλιο:

  1. Όπως και για όλα τα άλλα φταίνε οι πάντες εκτός από τον Χρυσάφη. Το κολυμβητήριο στην κοιλάδα πότε ανοίγει τελικά κ. Γάτσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.