Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Μαζί με το Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, που ξεκινά η κυβέρνηση δια της πλαγίας, άρχισαν και τα οράματα!

 


 

 «Έχει οραματικό χαρακτήρα για εμάς η δημιουργία μη κρατικής ιατρικής σχολής» δηλώνει στον Οικονομικό Ταχυδρόμο ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών Βασίλης Αποστολόπουλος (κλικ εδώ).

Ενώ η Ελλάδα διαθέτει διπλάσιο αριθμό γιατρών σε σχέση με το..

μέσο όρο της Ευρ. Ένωσης, ορισμένοι ορέγονται να δημιουργήσουν ιδιωτικές Ιατρικές Σχολές, οι οποίες ασφαλώς δεν επιδέχονται καμία σύγκριση σε εξοπλισμό και απαιτήσεις με ιδιωτικές σχολές Φιλοσοφικής, Οικονομικών ή Νομικής.

Οι οραματιστές, πέραν του κύρους να διαθέτουν πανεπιστημιακά Νοσοκομεία και του οικονομικού κέρδους που θα αποφέρει αυτός ο τίτλος, προσβλέπουν σε πολλά περισσότερα, όπως τη δυνατότητα να δίνουν τα Νοσοκομεία τους ειδικότητα, πράγμα που θα προσφέρει αρκετό και φτηνό ιατρικό δυναμικό.

Λέει κι άλλα ενδιαφέροντα στη συνέντευξή του ο κ. Αποστολόπουλος, απόλυτα ταυτισμένος με τις στοχεύσεις της ΝΔ. Για τις υπηρεσίες υγείας δηλώνει ευθαρσώς πως «εάν ο φορέας, ο οποίος θα παρέχει την υπηρεσία είναι κρατικός ή ιδιωτικός, αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί τόσο»!

Η πανδημία έδωσε άφθονο θρεπτικό υλικό στα ιδιωτικά Νοσηλευτήρια και τώρα τους άνοιξε την όρεξή ν΄ αναλάβουν και το management του ΕΣΥ.

Αυτού του ΕΣΥ που η κυβέρνηση αφήνει μέρα τη μέρα να καταρρέει..

https://ygeianet.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.