Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σιντικης : Οφειλουν να του το αναγνωρίσουν

 



  Μέσα στην εβδομάδα που φεύγει ανακοινώθηκαν από το υπουργειο Εσωτερικών τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν τους δήμους. Σε οτι αφορά την ΠΕ Σερρών ,  από τους 6 δήμους της περιφέρειας ο δήμος Σιντικης δείχνει να είναι με διαφορά ο καλύτερος σε ότι αφορά την οικονομική ευρωστία. Με ταμειακά διαθέσιμα πάνω από 9 εκατ ευρώ και οφειλές λίγο περισσότερες από  1 εκατ .

Τώρα που   τελείωσαν οι εκλογές και πλέον τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει . Ειδικά στον δήμο Σιντικης που η αντιπαράθεση είχε χτυπήσει κόκκινο πολλούς μήνες πριν την διενέργεια των εκλογών .

Μήπως λέμε μήπως οι αντίπαλοι του δημάρχου ( που του έσυραν ουκ ολίγα κατά την προεκλογική περίοδο ) .Πρέπει να πουν και έναν καλο λόγο .Γιατι ο νέος δήμαρχος ξεκινά την θητεία του με ¨¨γερή προίκα ¨¨

2 σχόλια:

  1. Ταμειακά διαθεσιμα δεν σημαίνει οικονομική ευρωστία. Σημαίνει αδυναμία απορρόφησης χρημάτων που είναι δεσμευμένα σε συγκεκριμένους κωδικούς για συγκεκριμένες δράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένετε και θα δείτε για την οικονομική ευρωστία. Θα βαρέσουν πολλά κανόνια στον Δήμο ΣΙΝΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.