Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Σέρρες : Φορολογικό νομοσχέδιο - Προειδοποιητική διήμερη αποχή των δικηγόρων

 


 

Tην προειδοποιητική αποχή των δικηγόρων μελών του αποφάσισε το  Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών , σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το υπό ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο. 

Η ανάρτηση του προέδρου κ Καριπογλου

Με  απόφαση του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών τα μέλη του απέχουμε από όλες τις δίκες την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή.
Διαμαρτυρόμαστε προειδοποιητικά για την πρόσθεση της κυβέρνησης να εξοντώσει φορολογικά τους μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες και φυσικά τους συναδέλφους δικηγόρους, κυρίως δε τους νεότερους.
Η κυβέρνηση ομολογεί την αποτυχία της να χτυπήσει την πραγματική φοροδιαφυγή και στοχοποιεί τα εύκολα θύματα, τους επαγγελματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται κατά μόνας και όχι σε εταιρική μορφή, μιας και οι τελευταίοι διαφεύγουν των σχεδιαζόμενων μέτρων.
Η συμπεριφορά αυτή είναι ταξική και άδικη.
Καλούμε τους συναδελφους και όλους όσοι θίγονται σε μαζικό και διαρκή αγώνα για να καταδείξουμε τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης.
Την εξαφάνιση των αδυνάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.