Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Με τα στρατόπεδα ολα καλά ???

 


 

Για το θέμα  των πρώην στρατοπέδων εδώ και κάτι μήνες υπάρχει ¨¨άκρα του τάφου σιωπή ¨¨ .Από την περασμένη άνοιξη που είχε ανακύψει το ζήτημα με το ΤΕΘΑ και την παραχώρηση μέρους του στρατοπέδου Παπαλουκα στην Μητρόπολη . Και την απόφαση να συναντηθούν οι επικεφαλης των παρατάξεων που συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο. Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για να ξεκαθαρίσουν το θέμα . Πέρασαν κάτι μήνες , η συνάντηση δεν έγινε ποτέ .Τότε είχαν ακουστεί δικαιολογίες οτι ήταν οι Εθνικές εκλογές κ.λ.π .Από τις εκλογές πέρασαν 6 μήνες αλλά η συνάντηση οχι μόνο δεν έγινε αλλά ούτε ξανάγινε κουβέντα.Επίσης και κατά την προεκλογική περίοδο δεν υπήρξε η παραμικρή νύξη ούτε από την Συμμαχία ούτε από τους ΕΝΤΟΣ .Θα μου πείτε προς τη εισαγωγή ??

Είναι αυτή η αστραπιαία επίσκεψη του υπουργού Εθνικης Αμύνης Νίκου Δένδια και η συνάντηση του με τον Μητροπολίτη .Θα μου πείτε εθιμοτυπική επίσκεψη στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων. Ελα μου όμως που και τον περασμένο Φεβρουάριο εθιμοτυπικές συναντήσεις είχε ο τότε υφυπουργός κ Χαρδαλιας με τον Μακάριο Σιδηροκάστρου και τον Σερρών Θεολόγο. Και μετά από δύο μήνες ¨¨έσκασαν ¨¨¨οι αποφάσεις για την παραχώρηση της ΛΑΦ Σιδηροκάστρου στην Μητροπολη Σιδηροκάστρου και  έκτασης του στρατοπέδου Παπαλουκα στην Μητρόπολη Σερρών 

1 σχόλιο:

  1. Ακριβώς για τον λόγο αυτό συναντήθηκαν Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Μητροπολίτης Σερρών, μπροστά στα μάτια του αμέριμνου Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.