Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Παπαβασιλείου - ¨¨Ήρθατε αδιάβαστοι ¨¨

 


 

 Για το θέμα της ΚΕΔΗΣ και του ΟΠΑΚΠΑ που αποτέλεσε σημείο αντιπαράθεσης μεταξύ του κ Χρυσαφη και της κ Μητλιάγκα .Τοποθετήθηκε ο επικεφαλης της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ κ Παπαβασιλείου. Ο οποίος και τα πράγματα έβαλε στην σειρά και λύση έδωσε στην αδιέξοδη συζήτηση του απερχόμενου και της νέας δημάρχου. Ο κ Παπαβασιλείου απευθυνόμενος στον κ Χρυσάφη τόνισε οτι η δημοτική αρχή ήταν υποχρεωμένη να φέρει στο σώμα την πρόταση της. Η οποία όπως είπε θα έπρεπε να ήταν τεκμηριωμένη  . Ενώ πρότεινε  και έγινε δεκτό από το σώμα  η συζήτηση να μετατεθεί σε νέα συνεδρίαση. 

Όταν η εμπειρία και η λογική υπερισχύουν της μικροπολιτικής αντιμετώπισης ενός τόσο σοβαρού ζητήματος  .Τοτε πιθανον να υπάρξει και φως στο τουνελ

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κακια, ο φθόνος και η μικροτητα ορισμένων ανθρώπων, όπως του σχολιαστή στις 3:36 μ.μ., δεν έχουν όρια. Έγραψε αυτά τα απαράδεκτα για τον Παπαβασιλείου Βασίλη, για αυτό το διαμάντι της Σερραικης κοινωνίας, που επί 20 χρόνια πορεύεται στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια, ήθος και εντιμότητα. Η λάσπη στο διαμάντι δεν στέκεται, αλλά πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θες να ζησεις 2-3 ζωες ακομα για ν' ακουμπησεις τον Παπαβασιλειου. Κι οσο για τον γιο του, αν μπορεις καν τον κι εσυ τον γιο σου γιατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστά 3:36 πιο εύστοχο σχόλιο δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.