Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Το Πόθεν έσχες των Σερραίων βουλευτών

 


 

 Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι 1.034 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» των βουλευτών, ευρωβουλευτών, υπεύθυνων οικονομικών των κομμάτων, δημάρχων και περιφερειαρχών για το έτος 2022 (χρήση 2021).

Δειτε τα πόθεν έσχες των Σερραίων πρώην και νυν βουλευτών

Αβραμάκης Ελευθέριος

  Φωτεινή Αραμπατζή

 Κώστας Καραμανλής

 Θεόφιλος Λεονταρίδης

 Κώστας Μπούμπας

Τάσος Χατζηβασιλείου



 

1 σχόλιο:

  1. Ειναι πολυ μεγαλη ντροπη ενας νομος με τεσσερις μεγαλες επαρχιες ναμην εχει γυπεδο της προκοπης. Ανοιξαν το γυπεδο που κτισθηκε το 1930 απο οτι διαβασα αν ειναι δυνατον μετα απο το τοσα χρονια δεν εχουν βαλη ουτε ενα τουβλο της προκοπης ενω την πλατεια των Σερρων την ξυλωνα και την εραβαν καθε πενταετεια . Ομως γραφω αυτο το παραπονο διοτι η ανεφθηνη εδωσαν εντολη να λειτουργηση το γυπεδο εφοσον ειναι ετοιμοροπο δεν το λεω το ειχαν πη προκαιρου οτι στατιστικα δεν ειναι καταλληλο προς χρυση . Αυτη η κυριοι τη περιμενουνναγινη σαν τα τεμπη με θυματα για να ευσθετιτοποιηθουν , να ψαχνουν η παντες πιος φερη ευθυνη υπο αυτην την εννοια σας θεωρο ανεφθυνους. Βρητε καταλληλο χωρο γυπεδου βρητε λευτα να φτιαξετε γυπεδο αξιολογο. Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.